Carnavalsweekend over

Het carnavalsweekend zit er inmiddels voor veel Nederlanders op. Op de echte feestbeesten na is iedereen inmiddels aan het bijkomen van een paar dagen vol feest. Carnaval is voor veel mensen een prijzig feest, aangezien er veel eten en drinken buiten de deur geconsumeerd wordt. Ook geeft de gemiddelde carnavalganger een leuk bedrag uit aan de mooie kleding en praalwagens die bij het feest gebruikt worden. Goud Inkoop Hilversum biedt u dan ook de mogelijkheid om, na dit dure weekend, wat extra geld te krijgen.  Goud Inkoop Hilversum is DE plek om uw oude goud en zilver in te leveren tegen een goede, eerlijke prijs. Kom snel langs in de winkel om te zien wat u voor uw waar krijgt!

Goud prijs nog steeds stijgende

Vorige maand bleek al dat de prijzen van goud en zilver aan het stijgen waren. Afgelopen donderdag, kijkend naar de koersen, bleek dat dit nog steeds het geval is. De prijs voor een kilo goud is in de afgelopen maanden met ongeveer 6% gestegen naar 37.941 per kilo. De prijzen voor een kilo zilver zijn de afgelopen maanden met meer dan 8% gestegen naar ongeveer 550 euro per kilo. Om te kunnen profiteren van deze stijgingen, kunt u bij Goud Inkoop Hilversum langskomen. Er zal u een prijs geboden worden, welke afhankelijk is van de huidige koers. Goud Inkoop Hilversum is een onderdeel van de Goudinkoop Specialist.

Stijging kan dalen

Kenners raden aan om er niet van uit te gaan dat de stijging van de goud prijs zal blijven voortduren. President Donald Trump heeft aangegeven de rente is de VS te willen verhogen. Dit zal ertoe leiden dat investeerders meer geld opzij zullen gaan zetten, wat nadelig zal zijn  voor de goud prijs. Goud Inkoop Hilversum raadt u dan ook aan om niet te lang te wachten met het verkopen van uw oude goud en zilver. Zo voorkomt u dat de prijzen zijn gaan dalen op het moment dat u uw waar wilt verkopen. Klik hier voor contact.